На Хмельниччині рятувальники закликають духовенство до співпраці

На Хмельниччині рятувальники закликають духовенство до співпраці

27.12.13 09:37 0 809
З огляду на те, що наближаються Новорічні та Різдвяні свята, рятувальники вжили ряд заходів щодо забезпечення безпеки громадян під час їх святкувань.

Так, 24 грудня в приміщенні Свято-Вознесенського храму, що у м. Красилів рятувальники районного сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних взяли участь у спільній нараді з настоятелями храмів, розташованих на території району та міста щодо дотримання правил пожежної безпеки при проведенні Різдвяних богослужінь.

Під час наради рятувальники наголосили присутнім на дотриманні правил пожежної безпеки під час богослужінь та звернулися до настоятелів храмів із проханням донести застереження до кожного парафіянина, щоб попередити пожежу та запобігти біді.

Також, рятувальники звернули увагу на стан утримання електрогосподарства та приладів опалення, шляхів евакуації громадян, протипожежного водопостачання та сигналізації, виконання заходів безпеки при користуванні свічками, наявність в будівлях вогнегасників, знаків пожежної безпеки тощо.

На завершення святим отцям вручили пам'ятки із роз'ясненням основних правил пожежної безпеки у культових закладах для розповсюдження їх у всіх храмах району.

Красилівський РС

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція розшукує водія, ...
Наступна новина: На Тернопіллі Василь ...

КОМЕНТАРІ