Юні художники намалювали будні хмельницької міліції

Юні художники намалювали будні хмельницької міліції

27.12.13 08:01 0 723
Керівництво Хмельницького міськвідділу міліції нагородило переможців та учасників конкурсу художнього малюнку «Міліція очима дітей».

Вже кілька років поспіль хмельницькі правоохоронці організовують для діток конкурс художнього малюнку «Міліція очима дітей», і з року в рік даний захід стає все більш популярним. Про це свідчить і збільшення кількості конкурсних робіт, і та старанність, з якою діти підходять до зображення робочих буднів працівників міліції.

На розсуд журі були представлені як цілком зрілі малюнки, так і зворушливі шедеври зовсім юних художників. Ще б пак, адже у конкурсі брали участь діти віком від 5 до 13 років. Тому, як зазначив очільник хмельницької міліції Василь Птащук, усіх конкурсантів довелося розділити на три вікові категорії, в кожній із яких було визначено переможців та призерів, котрих відзначили грамотами та цінними подарунками. А маленькі художники, чиї малюнки не перемогли, отримали заохочувальні солодкі подарунки.

Викладачі образотворчого мистецтва Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва, де, власне, і відбувалось нагородження, кажуть, що діти із задоволенням взялися зображати міліціонерів, адже щодня бачать їх на вулицях, правоохоронці приходять із виховними лекціями у школи, а в декого в міліції працюють рідні та близькі.

І справді, із дитячих малюнків на нас дивляться привітні дільничні, зосереджені працівники ДАІ регулюють дорожній рух, кінологи зі своїми чотирилапими помічниками ідуть по сліду злочинців. А деякі малюнки супроводжують красномовні написи на кшталт «Хочу бути таким, як тато!»

— Ми активно працюємо саме з дітьми, — зазначає начальник Хмельницького МВ УМВС Василь Птащук, — адже розуміння того, що працівник міліції — це, в першу чергу, не каратель, а друг та помічник, потрібно прививати з ранніх літ.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області 20 ...
Наступна новина: Фінал Кубку України зі ...

КОМЕНТАРІ