У Львові чоловік відкрив стрілянину по знайомому

У Львові чоловік відкрив стрілянину по знайомому

27.12.13 10:36 0 785
У Львові молодий чоловік під час сварки із своїм знайомим схопив зброю і завдав йому кілька поранень в область грудної клітки, живота та ноги. Постраждалий госпіталізований в лікарню.

На телефон оперативної лінії „102”, поступило повідомлення про те, що у місті Львові на території одного з гаражних кооперативів, під час конфлікту, поранено 26-річного львів’янина.

«Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що 24 грудня, близько 21.00, біля гаражного кооперативу між двома чоловіками виникла сварка, під час якої один з них – безробітний 36-річний житель міста Львова, зі спецзасобу для відстрілу гумовими кулями, вистрілив у груди та живіт своєму знайомому», - повідомив начальник Франківського райвідділу міліції полковник міліції Віталій Горський.

Постраждалого, 26-річного львів’янина, медики швидкої госпіталізували в лікарню де йому діагностовано: вогнепальні поранення лівої половини грудної клітки, ділянки живота та лівого стегна, а також розрив лівої легені, відкритий перелом ребер, множинні сторонні тіла (гумові кулі в кількості 3 штуки), шок другої ступені.

Спецзасіб для відстрілу гумовими кулями ПМР, калібру 9 мм, який є зареєстрованим на чоловіка, що здійснив постріли – вилучено.

Інформацію про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях відбувся ...
Наступна новина: Закарпаття: на Тячівщині ...

КОМЕНТАРІ