Львівщина: з наступного року в області планують розпочати модернізацію дитячих таборів

Львівщина: з наступного року в області планують розпочати модернізацію дитячих таборів

27.12.13 16:26 0 811
26 грудня, під час прес-конференції начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Володимир Лаврін поінформував про реалізацію в області завдань Президента України щодо введення в експлуатацію незавершених об’єктів соціальної сфери в 2014 році. Зокрема, В.Лаврін розповів про Програму розвитку мережі дитячих таборів у Львівській області на 2014 –2020 роки.

«Основним завданням Програми є сприяння цілорічної діяльності дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, що дасть можливість збільшити кількість робочих місць та мінімізувати збитковість закладів», – наголосив начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів.

За словами В.Лавріна Програма розвитку мережі дитячих таборів у Львівській області на 2014 –2020 роки вже розроблена та перебуває на депутатському слуханні. На 2014 рік в Програмі передбачено модернізація двох таборів, зокрема дитячої туристичної бази «Карпати» с. Кам’янка, Сколівського району та дитячого позаміського закладу відпочинку «Сокіл» с. Сасів, Золочівського району.

«В області діє 20 таборів і нам потрібно докласти всіх зусиль, аби покращити умови перебування дітей в цих таборах. Оскільки Президент України приділяє велику увагу оздоровленню дітей, ми повинні зробити модернізацію цих закладів відповідно до всіх норм та забезпечити їх незбитковість», – підсумував В.Лаврін.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Хустщині ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ