У Львівській області Олег Панькевич передав пікетувальникам слова підтримки від сотника УПА Мирослава Симчича

У Львівській області Олег Панькевич передав пікетувальникам слова підтримки від сотника УПА Мирослава Симчича

27.12.13 15:54 0 893
26 грудня 2013 року під час пікетування Міністерства внутрішніх справ народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Панькевич передав учасникам акції спротиву вітання від сотника Української Повстанської Армії Мирослава Симчича – Кривоноса, якому саме виповнився 91 рік. Як зазначив Олег Панькевич, життя і боротьба цього чоловіка – це приклад, який спонукає до дій.

"Через поважний вік і недуги сотник Кривоніс не може бути з нами, але думками й душею він на Майдані, він вболіває та вірить у нашу перемогу. Життя Мирослава Симчича – це шлях боротьби, збройного протистояння окупантам та збереження гідності в нелюдських умовах тюрем та заслань. Він не зламався, не скорився, він – переміг. І якщо з нами такі люди, то ми не можемо скласті рук, і обов'язково переможемо", – зазначив Олег Панькевич.

Свободівець наголосив, що протест має бути організованим. "Кожен, хто поділяє погляди Майдану, хто прагне усунути цей режим, мають об'єднати зусилля. З цією метою створене Всеукраїнське об'єднання "Майдан", у лавах якого опозиційні політики, громадські організації. Створення об'єднання дуже непокоїть наших ворогів, які шукають способи дискредитувати цей рух, розсварити людей. Цього не можна допустити. Тільки разом ми переможемо режим", – зазначив народний депутат.

Нагадаємо, 26 грудня 2013 року відбулося пікетування Міністерства внутрішніх справ. Майже три тисячі громадян разом з народними депутатами України від ВО "Свобода" Русланом Марцінківим, Русланом Зеликом, Ігорем Сабієм, Святославом Ханенком, Олегом Панькевичем та іншими опозиційними парламентарями вимагали негайно притягнути до відповідальності осіб, які по-звірячому побили журналістку й громадську активістку Тетяну Чорновол, а також усіх, хто причетний до бандитських нападів на активістів майданів по усій Україні, та звірів у погонах, які калічили студентів, журналістів 30 листопада на Майдані Незалежності. Протестувальники вимагали безумовної відставки міністра внутрішніх справ.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ITF Стамбул. Ольга Янчук ...
Наступна новина: В Ужгороді міліція спільно ...

КОМЕНТАРІ