У Львові депутати категорично відмовились збільшити премію Садовому і його заступникам

У Львові депутати категорично відмовились збільшити премію Садовому і його заступникам

27.12.13 18:04 0 956
26 грудня 2013 року під час сесії Львівської міської ради депутати відхилили пропозицію чиновників відмінити ухвали міськради, що обмежують розмір премій очільнику міста, його заступникам та працівникам Адміністрації міського голови.

За словами голови постійної депутатської комісії фінансів та планування б'юджету свободівця Яромира Самагальського, на початку своєї каденції міський голова запровадив практику надання премій у розмірі 300–800%, однак депутати вважали її недоцільною, і ухвалою обмежили преміювання на рівні 10–30 відсотків.

"При попередніх міських головах у департаменті Адміністрація міського голови працювало до 10 осіб, а при Садовому вже понад 40. Їхня робота є не зрозуміла, адже пересікається з іншими департаментами. Допоки не наведуть лад зі структурою Львівської міськради, не визначать чітку її кількість, не окреслять повноваженнями працівників, доти ми вважаємо недоцільним збільшувати розмір премій вище, ніж нас зобов'язує постанова Кабінету Міністрів України", – повідомив Яромир Самагальський.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Львівщині торгові ...
Наступна новина: Сімеоне визнаний найкращим ...

КОМЕНТАРІ