Василь Горон: "Недобудову на території школи № 73 викуплять для суспільних потреб громади"

Василь Горон: "Недобудову на території школи № 73 викуплять для суспільних потреб громади"

27.12.13 12:19 0 718
Під час сесії Львівської міськради депутати погодили викуп для суспільних потреб будівлі на території львівської школи №73, що на вул. Дністерській, 5. В ухвалу з моєї ініціативи внесено пункт про створення на базі цієї недобудови, що має загальну площу 197,5 кв. м, дитячо-юнацького спортивного комплексу. Про це 26 грудня 2013 року повідомив депутат Львівської міської ради мажоритарного округу № 21 свободівець Василь Горон.

Як повідомив націоналіст, на території львівської школи № 73, що на вул. Дністерській, 5, у 1999 році орендар ПП "Антураж" приватизував будівлю без відведення землі. "Пізніше власником чи суборендарем цього приміщення стало ПП "Сюрприз". Під час літніх канікул 2000 року ПП "Сюрприз" самовільно захопило землю площею 0, 063 га і розпочало реконструкцію без належних на це документів. Всі ці роки будівництво не було завершено. У зв'язку з цим школа не може виготовити акт про постійне користування землею через неможливість узгодити межі", – зазначив Василь Горон.

Депутат майже три роки вимагав від міського голови та прокуратури вжити необхідних заходів для здійснення перевірки законності дій власника самовільної забудови та виготовлення відповідного акта на право постійного користування землею адміністрацією школи. "Тільки в березні 2013 року виконавчий комітет Львівської міськради надав управлінню капітального будівництва функції замовника на проведення оцінки об'єкта нерухомого майна на вул. Дністерській, 5, що підлягає викупу для суспільних потреб. Окрім цього, до ухвали з моєї ініціативи було внесено пункт про створення на базі цього недобудованого приміщення, яке має загальну площу 197,5 кв. м, дитячо-юнацького спортивного комплексу", – повідомив Василь Горон.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: на ...
Наступна новина: Триває прийом анкет ...

КОМЕНТАРІ