У Львові депутати запровадили мораторій на встановлення малих архітектурних форм

У Львові депутати запровадили мораторій на встановлення малих архітектурних форм

27.12.13 08:08 0 833
26 грудня 2013 року під час сесії Львівської міської ради депутати затвердили ухвалу про призупинення розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

Як розповів голова постійної депутатської комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища свободівець Андріян Гутник, у місті спостерігається стихійне зростання кількості тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

"Враховуючи їхнє незадовільне розміщення і невідповідність зовнішньому вигляду архітектурному ансамблю міста та беручи до уваги численні звернення і скарги мешканців щодо переобтяженість вулиць та площ так званими "МАФами" депутати ухвалили рішення призупинити розміщення у Львові нових тимчасових споруд торгівельного, побутового, соціяльно-культурного та іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності. Відповідний мораторій на доповнення схем розміщення тимчасових споруд у Львові діятиме до 31 грудня 2014 року. Водночас процедуру внесення змін та уточнень залишиться попередньою", – повідомив Андріян Гутник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ