За сприяння Андріяна Гутника у Львові відбулися благодійні заходи до Дня Св. Миколая

За сприяння Андріяна Гутника у Львові відбулися благодійні заходи до Дня Св. Миколая

27.12.13 10:46 0 772
Небайдужі львів'яни та гості міста, завітавши до аквапарку "Пляж", змогли долучитися до акції збору подарунків для тих дітей, які можуть залишитися без уваги в день Святого Миколая. Тут була розміщена спеціяльна скринька для збору подарунків (солодощів, книжок, фарб, олівців, зошитів, іграшок, одягу тощо). Усі речі, які вдалося зібрати, було передано у Винниківський інтернат для дітей зі згасаючими формами туберкульозу. Про це 25 грудня 2013 року повідомив депутат Львівської міської ради свободівець Андріян Гутник.

Окрім цього, дітей та їхніх викладачів із Львівського центру піклування про дітей, а також вихованців Навчально-реабілітаційного центру "Джерело" на благодійних засадах запросили оздоровитись у спортивно-розважальному комплексі Аквапарк "Пляж".

"Дякую усім, хто долучився до проведення цих благодійних заходів та підтримав нашу ініціативу, адже спільними зусиллями ми зробили дійсно добру справу. Надзвичайно приємно, що з кожним роком кількість людей, які долучаються до доброчинної акції, збільшується, а це означає, що все більше дитячих мрій стають реальністю", – розповів Андріян Гутник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі у селі ...

КОМЕНТАРІ