У Львівській області відзначено нагородами активістів міліцейської профспілки

У Львівській області відзначено нагородами активістів міліцейської профспілки

27.12.13 13:52 0 722
У Головному управлінні МВС України у Львівській області відзначили нагородами працівників, які приймають активну участь у профспілковому русі.

26 грудня 2013 року, в актовому залі Головного управління МВС України у Львівській області відбулося розширене засідання Львівської обласної організації професійної спілки атестованих працівників ОВС України за участю голів первинних профспілкових організацій органів та підрозділів ГУМВС України у Львівській області.

Як наголосив під час засідання заступник начальника ГУМВС України у Львівській області – голова Львівської обласної організації професійної спілки атестованих працівників ОВС України полковник міліції Сергій Маруняк, на сьогоднішній день, до міліцейської профспілки входить понад 70 відсотків особового складу міліції Львівщини. Її основними завданнями є соціальний і правовий захист правоохоронців, здійснення громадського контролю за дотриманням трудового законодавства, сприяння в зміцненні дисципліни серед атестованих працівників.

Під час засідання було підбито підсумки роботи профспілкових організацій протягом 2013 року, обговорювалися невідкладні та поточні питання профспілкової роботи, соціального захисту працівників міліції та їх сімей, а також організація культурно-масових заходів та оздоровлення членів профспілки та їх сімей на 2014 рік.

« професійна спілка атестованих працівників спрямовує свої зусилля на вирішення питань соціально-правового захисту своїх членів, ветеранів та пенсіонерів ОВС. Профспілка допомагає своїм членам у скрутних моментах життя: в разі хвороби, звільнення з роботи, проблем із кредитами, у родинах», - зазначив заступник начальника ГУМВС України у Львівській області – голова Львівської обласної організації професійної спілки атестованих працівників ОВС України полковник міліції Сергій Маруняк.

13 правоохоронців, активістів профспілкового руху, керівництвом Львівської обласної організації професійної спілки атестованих працівників ОВС України було відзначено нагородами, які вручив голова обласної організації Сергій Маруняк.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Наступного року сума ...

КОМЕНТАРІ