Тернопільські міліціонери отримали у подарунок службові автомобілі та квартири

Тернопільські міліціонери отримали у подарунок службові автомобілі та квартири

27.12.13 13:24 0 726
У переддень Нового року міліціонери Тернопільщини отримали цінні подарунки від МВС України та обласної держадміністрації.

Автопарк тернопільської міліції поповнився понад десятьма новими автомобілями, а трьом міліцейським родинам вручили ключі від квартир. Більше сотні дружин правоохоронців отримали від губернатора Тернопільської області цінні подарунки.

З нового року жителі Тернопільщини побачать нові службові автомобілі «Тойота-Пріус» на вулицях міста. Важливо, що це автомобілі нового покоління, що працюють як від електроакумулятора, так і від двигуна внутрішнього згоряння. Тому їх ще називають гібридними. Цей транспортний засіб є економічним, у тому числі завдяки спеціальному режиму роботи двигуна внутрішнього згорання, коли транспорт не рухається, та є екологічно чистим.

Ключі від 12 сучасних автівок начальник обласної міліції Віктор Сак вручив підрозділам міліції громадської безпеки. Чільник обласної міліції відзначив, що це справді подія для Тернопільської міліції, адже завдяки оновленню автопарку патрульні зможуть краще виконувати свої повсякденні функції: оперативніше, мобільніше, результативніше.

Ще одним довгоочікуваним подарунком стало вручення ключів від помешкань для міліцейських родин.

Голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян вручив близько ста подарунків дружинам правоохоронців, побажавши легкої служби їхнім чоловікам. Кращих з кращих тернопільських міліціонерів керівник області нагородив грамотами та подарував годинники.

"Я хотів би від влади подякувати вам за розуміння, підтримку та повагу. Також дякую за громадський спокій на теренах нашої області - це Ваша заслуга. Бажаю Вам успіхів у роботі, витримки, сміливості та удачі в боротьбі з нашим спільним ворогом - злочинністю! Я бажаю Вашим родинам миру і благополуччя. Щастя Вам, міцного здоров'я і всіх благ!" - сказав Валентин Хоптян, звертаючись до міліціонерів області.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС

України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області за ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ