На Тернопіллі у селі Лоcятин Кременецького району урочисто відкрили відреконструйований дитячий садочок “Перлинка»

На Тернопіллі у селі Лоcятин Кременецького району урочисто відкрили відреконструйований дитячий садочок “Перлинка»

27.12.13 10:56 0 733
Розділив цю святкову для села подію і голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець. Йому, а також голові Кременецької районної ради Андрію Гуславському, сільському голові Надії Залєвській була надана почесна місія урочистого перерізання стрічки до оновленого садочка.

Приміщення освятив виходець з Лосятина, митрополит Луцький та Волинський Михайло. На відновлення дитячого садочка було витрачено понад 700 тисяч гривень – це кошти з обласного, районного бюджетів, пожертви громади села, а також програми ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

«Відкриття дитячого садочка у Лосятині є яскравим прикладом того, як можна спільно вирішувати проблеми, – зазначив голова обласної ради Василь Хомінець. – Найперше, це стало можливим завдяки активній позиції самої громади Лосятина, сільського голови. Вони не сидять склавши руки, а намагаються відшукувати кошти і через участь у різних проектах, і завдяки благодійникам, щоб вирішувати нагальні питання життєдіяльності села».

Голова обласної ради привітав селян із прийдешніми новорічно-різдвяними святами та вручив майбутнім вихованцям садочка подарунки.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За сприяння Андріяна ...
Наступна новина: На Закарпатті чоловік мало ...

КОМЕНТАРІ