Житомирські УБОЗівці подарували радість хворим дітям

Житомирські УБОЗівці подарували радість хворим дітям

27.12.13 17:10 0 758
Працівники УБОЗ УМВС України в області взяли під опіку онкогематологічне відділення Житомирської обласної дитячої лікарні. Не так давно правоохоронці здавали кров для потреб юних пацієнтів, а нині завітали з подарунками та привітання для дітлахів.

Доброчинність доречна у будь-які часи, а тим більше, коли йдеться про дітей напередодні Новорічних та Різдвяних свят, вважають у підрозділі.

- Потрапити один раз до цього відділення і залишитись байдужим до його пацієнтів неможливо, - розповідає начальник УБОЗ УМВС Ігор Заєць. - Можливо, хтось скаже, що це не наші завдання, але ми робимо це не для скептиків, а з поклику власної душі і для цих дітей.

Відтак у ці святкові та передсвяткові дні працівники підрозділу приїхали до онкогематологічного відділення із подарунками. Для потреб закладу вручили сучасний телевізор та DVD-плеєр, який адміністрація розмістила в ігровій кімнаті для дітей. На додаток правоохоронці подарували відеотеку із збірниками мультфільмів, які звеселятимуть юних пацієнтів пригодами улюблених героїв та даруватимуть нові позитивні емоції.

- Курс лікування досить тривалий, тож дітки багато часу проводять у стаціонарі, а відтак подарована від щирого серця можливість зробити їх дозвілля і цікавим, і розважальним для нас дуже доречна, - прокоментував головний лікар Житомирської обласної дитячої лікарні Віктор Марченко. – Це не перша ініціатива правоохоронців і я певен, що будуть й інші.

Зважаючи, що попереду Новорічні свята й усі дітлахи очікують на Діда Мороза з солодкими подарунками, цю місію теж виконали працівники міліції. Солодощів, отриманих від гостей, вистачить надовго навіть найбільшим ласунам.

Передавши на потреби відділення й благодійні кошти, отримані працівниками УБОЗу за нещодавнє донорство для юних пацієнтів, правоохоронці закликають й інших небайдужих людей долучитись до доброчинної справи.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Життєзабезпечення ...
Наступна новина: На Тернопіллі хай зимові ...

КОМЕНТАРІ