Незнайомку з рецептами ліків і 12 тис. гривнями шукає хмельницька міліція

Незнайомку з рецептами ліків і 12 тис. гривнями шукає хмельницька міліція

27.12.13 08:09 0 819
Правоохоронці розшукують зловмисницю, яка шахрайським шляхом заволоділа заощадженнями довірливої хмельничанки.

До Хмельницького міськвідділу міліції звернулась 32-річна мешканка обласного центру, яка повідомила про те, що незнайомка шахрайським шляхом заволоділа усіма її заощадженнями. Зловмисниця перестріла потерпілу біля виходу з поліклініки і почала розмову про хвороби, причиною яких є страшна порча. Якщо її не відробити — буде горе. Жінка була вкрай вражена почутим, тож домовилась про зустріч з «цілителькою» наступного дня.

Під час зустрічі ворожка сказала, що кілька днів буде читати помічні молитви, а в цей час хвора повинна взяти свої заощадження, покласти їх до шкарпетки і увесь цей час носити при собі. Довірлива жінка чітко дотримувалась інструкцій шахрайки.

Невдовзі жінки зустрілися знову. «Цілителька» прийшла не з порожніми руками — принесла «чудотворну» книгу, в яку наказала покласти «брудні» гроші та зобов’язалася ходити із усім цим по церквах і вимолювати здоров’я нещасній. А на прощання дала їй рецепт ліків із меду та сухофруктів, які наказала вживати до наступної зустрічі.

Пройшло ще кілька днів, аж поки жінка не отямилась і не зрозуміла, що власноруч віддала шахрайці дванадцять з половиною тисяч гривень.

Зрозумівши, що її ошукали, потерпіла одразу звернулась до міського відділу міліції. Наразі правоохоронці розшукують псевдоцілительку та звертаються до громадян із проханням бути уважнішими та обережнішими, і не довіряти незнайомцям. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: На Тернопіллі потенційні ...

КОМЕНТАРІ