В Луцьку завершила роботу 51-а сесія міської ради

В Луцьку завершила роботу 51-а сесія міської ради

28.12.13 08:10 0 807
Депутати міської ради зібралися на друге пленарне засідання 51-ї сесії міської ради.

На початку роботи міський голова Микола Романюк поінформував депутатів про ситуацію щодо розрахунків за бюджетними платежами. За його словами, працівникам бюджетних установ виплачена заробітна плата. Також завершуються розрахунки за використанні енергоносії. Кошти на ці цілі є. Крім того, проведено кошти за оплату медичних препаратів тощо.

Потому депутати внесли зміни до статуту комунальних закладів «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1 Луцької міської ради» та «Дитячо-юнацька спортивна школа №2 Луцької міської ради», передали з балансу житлово-комунального підприємства № 11 на баланс комунального закладу «Луцька міська поліклініка № 2» нежитлове приміщення на вулиці Наливайка, 6.

Крім того, на розгляд обранців громади було внесено питання «Про план роботи міської ради на І-ше півріччя 2014 року». Секретар міської ради Григорій Пустовіт коротко розповів про суть документа. Заслухавши інформацію, депутат Анатолій Бірюков запропонував ряд правок до тексту документа. Зрештою, обранці громади підтримали запропонований проект рішення.

На завершення останньої у 2013 році сесії міської ради депутати прийняли рішення про перейменування міських поліклінік № 1, 2, 3 у Центри первинної медико-санітарної допомоги із внесенням відповідних змін до статутів цих комунальних закладів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Дніпропетровщині через ...

КОМЕНТАРІ