У прямому ефірі на телеканалі «Нова Волинь» заступник начальника управління ДСНС області розповів про правила безпеки під час Новорічних свят (фото, відео)

У прямому ефірі на телеканалі «Нова Волинь» заступник начальника управління ДСНС області розповів про правила безпеки під час Новорічних свят (фото, відео)

28.12.13 10:35 0 853
26 грудня заступник начальника управління ДСНС області полковник служби цивільного захисту Микола Кревський в програмі «Тема дня» на телеканалі «Нова Волинь» роз’яснив громадянам області правила безпеки для запобігання пожеж і трагічних випадків на них під час Новорічних і Різдвяних свят.

Зокрема, він детально зупинився на правилах пожежної безпеки під час проведення масових заходів за участю дітей у школах, дитячих садках та закладах культури. Головний державний інспектор з нагляду в сфері пожежної та техногенної безпеки області роз’яснив також небезпеку піротехнічних виробів для малолітніх і навів приклади, коли піротехнічні вироби або порушення правил їх використання приводили до трагічних наслідків у місцях масового перебування людей. Він застеріг батьків не дозволяти малолітнім дітям гратися з бенгальськими вогнями та піротехнікою, а продавців – від продажу несертифікованих виробів або виробів без інструкції з їх використання.

Оскільки в період свят ризик виникнення пожеж в житловому секторі значно зростає, Микола Кревський зупинився також на правилах пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням та електричними обігрівачами, застеріг громадян від безпечного поводження з вогнем.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 2014-му Україну чекає ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ