Волинські міліціонери привітали пенсіонера із 75-річним ювілеєм

Волинські міліціонери привітали пенсіонера із 75-річним ювілеєм

28.12.13 11:50 0 800
75-річчя від дня народження ветеран органів внутрішніх справ Волині Вадим Макаренко відзначав у колі рідних, друзів і волинських міліціонерів.

Привітати ювіляра прийшов начальник управління кадрового забезпечення УМВС України у Волинській області полковник міліції Микола Фень:

– Від імені начальника волинської міліції та всього особового складу зичимо вам міцного здоров’я, родинного затишку, радості від життя та Божого благословення.

Вадим Олексійович був надзвичайно радий бачити міліціонерів. Адже свого часу він три десятки літ присвятив вихованню спортсменів у погонах. Тож ділився спогадами про трудові будні і розповідав про свою службу.

З 1966-го по 1996 рік Вадим Макаренко обіймав посаду заступника голови ФСТ «Динамо» Волині. За цей час полковник внутрішньої служби зробив вагомий внесок у фізичній підготовці особового складу ОВС та підготував значну кількість спортсменів із числа правоохоронців.

Вадим Олексійович – сповнений сил та жаги до життя:

– У 2009 році мені довелося пережити інфаркт, але зараз я почуваю себе у хорошій формі. Головне, що мене не забувають і завжди підтримують колеги.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: пенсійники ...
Наступна новина: У Києві проведуть ...

КОМЕНТАРІ