Анатолій Вітів скерував звернення до Генерального прокурора з вимогою перевірити несплату сотень тисяч гривень орендної плати до бюджету Володимира-Волинського

Анатолій Вітів скерував звернення до Генерального прокурора з вимогою перевірити несплату сотень тисяч гривень орендної плати до бюджету Володимира-Волинського

28.12.13 15:37 0 935
27 грудня 2013 року народний депутат України від ВО "Свобода" Анатолій Вітів скерував звернення до Генерального прокурора України Віктора Пшонки з проханням перевірити факти недоотримання протягом багатьох років значних сум потенційних надходжень до бюджету Володимира-Волинського від орендної плати за використання офісного приміщення ПП "Укр-Петроль".

Напередодні до народного депутата звернулися депутати Володимир-Волинської міської ради Сергій Коба та Василь Сусік із приводу неправомірних, на їхню думку, дій службових осіб Володимир-Волинської міської ради, у результаті яких міський бюджет недоотримав і недоотримує значні суми потенційних надходжень від орендної плати за використання офісного приміщення від ПП "Укр-Петроль".

Як стверджують заявники, на з вини керівників міста досі належним чином не вирішене питання щодо укладення договору оренди та виконання умов цього договору між ПП "Укр-Петроль" та ЖЕК №1 виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.

"Відповідно до рішення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради від 14.08.2013 р. №220 "Про надання дозволу на укладення, продовження, внесення змін та розірвання договорів оренди нежилих приміщень", згідно проведеної технічної інвентаризації доручено ЖЕК №1 внесті зміни до чинного договору оренди з ПП "Укр-Петроль" збільшивши орендовану площу з 453,55 кв. м на 551,3кв. м. Отже, різниця між реально займаною площею і площею зазначеною в існуючому договорі оренди становить 97,75 кв.м.", - йдеться у зверненні.

Станом на 18 грудня 2013 року додаткова угода про внесення змін до договору оренди щодо збільшення площі не підписана.

У зверненні Анатолій Вітів вимагає: здійснити перевірку зазначених фактів, у тому числі недоотримання значних сум потенційних надходжень до бюджету міста від орендної плати та вжити заходів задля їх усунення, покарання винних та недопущення подібного в подальшому; дати оцінку діям (бездіяльності) посадових осіб Володимир-Волинської міської ради, які призвели до недоотримання значних сум надходжень у міський бюджет від орендної плати щодо їх службової недбалості, можливих зловживань службовим становищем, лобістських намірів та наявності в цих діях (бездіяльності) ознак корупційних діянь.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Команда Льовочкіна хоче ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ