ДАІ Закарпаття просить подбати про безпеку дітей під час зимових канікул

ДАІ Закарпаття просить подбати про безпеку дітей під час зимових канікул

28.12.13 13:01 0 727
Незабаром у всіх школярів Закарпаття розпочнуться довгоочікувані зимові канікули. Працівники ДАІ Закарпаття протягом усього року проводять з юними пішоходами тематичні уроки й лекції, нагадуючи малюкам про основні правила дорожньої абетки.

Та хотілося, щоб Ви, шановні батьки, також не залишили поза увагою цей важливий для ваших дітей аспект. Повторіть з дитиною основні правила переходу проїзної частини та нагадайте про небезпеку, яка чатує на них під час ігор біля проїзної частини. Санки, лижі, ковзани, ігри в сніжки – це чудово, але тільки у дворових територіях. Не забувайте про короткий світловий день та погану видимість – збираючи дитину на вулицю подбайте, щоб на одежі малюка була присутня бодай одна яскрава деталь, або зафіксуйте на одежі світлоповертаючий елемент. І пам’ятайте, найкраще навчання правилам безпечної поведінки на дорозі – це ваш власний приклад виконання вимог Правил дорожнього руху.

Водіям транспортних засобів також необхідно підвищити увагу до маленьких пішоходів, адже поведінка дитини на дорозі, часто є непередбачуваною. Тож керманичам авто потрібно бути особливо уважними та обережними при проїзді перехресть, пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту, місць відпочинку тощо.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів на вихідні. Афіша
Наступна новина: Тернопільські легкоатлети ...

КОМЕНТАРІ