В Закарпатській області лідером знищення контрафактних сигарет стала Одещина

В Закарпатській області лідером знищення контрафактних сигарет стала Одещина

28.12.13 19:13 0 728
У поточному році працівники Міністерства доходів і зборів України провели серію знищень тютюнового контрафакту. Майже 650 тис. пачок сигарет, вилучених оперативниками Міндоходів з незаконного обігу, були знищені відповідно до рішень судів. Загальна сума вже неіснуючого контрафакту склала понад 6 млн. грн.

Рекордсменом зі знищення небезпечного товару стала Одещина – 440 тис. пачок сигарет сумнівної якості вже не потраплять до споживачів. Дещо менша кількість знищених сигарет на Волині – близько 150 тис. пачок, а на Запоріжжі – 60 тис. пачок.

Загалом, протягом 2013 року зусиллями оперативників Міндоходів з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на загальну суму 370 млн. грн., з яких понад 12 млн. пачок тютюнових виробів на суму понад 110 млн. грн. Знешкоджено 153 підпільних цехи з виробництва фальсифікованої продукції.

Нагадаємо, що відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України «Про Порядок обігу, зберігання, оцінки конфіскованого та іншого майна, що переходіть у власність державі, і розпорядження ним» вилучена контрафактна тютюнова продукція підлягає обов’язковому знищенню, повідомляє Головне управління Міндоходів у Закарпатській області.

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині проходить ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ