В Закарпатській області міліція шукає свідків ДТП в Сокирниці, де водій Ауді зніс автобус з пасажирами на узбіччя

В Закарпатській області міліція шукає свідків ДТП в Сокирниці, де водій Ауді зніс автобус з пасажирами на узбіччя

28.12.13 12:35 0 944
Нагадуємо, що 19 грудня 2014року біля 14години 30хвилин, водій автомобіля марки «Ауді-100» рухаючись автодорогою сполученням Мукачево – Рогатин – Львів по вул.. Борканюка в с. Сокирниця, Хустського району біля АЗС «Маркет», допустив виїзд на зустрічну смугу руху, тобто не надав дорогу маршрутному автобусу марки «Еталон» , який рухався на зустріч в напрямку м. Тячів, і мав перевагу в русі. Внаслідок чого сталося зіткнення, від якого маршрутний автобус марки «Еталон» зїхав на узбіччя та перекинувся. В результат ДТП, водій автомобіля марки «Ауді – 100» отримав тілесні ушкодження, а його пасажир доставлена на лікування до реанімаційного відділення хустської районної лікарні, де цього дня і померла.

Під час дорожньо-транспортної пригоди в автобусі перебувало біля 17-ти пасажирів. Наразі дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками вчинення кримінального правопорушення , передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Шановні громадяни та особливо пасажири , які в цей день знаходились в рейсовому автобусі сполученням Ужгород – Рахів, для надання свідчень просимо з’явитись до Хустського міськвідділу міліції. Адже пам’ятайте, що доля людей знаходиться у Ваших руках.

Повідомляє Агнеса Куртяк Хустський МВ УМВС.

«Карпатський об’єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Влада Південного Судану ...
Наступна новина: Помер колишній мер ...

КОМЕНТАРІ