В Закарпатській області виноградівські міліціонери провели зустріч із студентами професійного училища

В Закарпатській області виноградівські міліціонери провели зустріч із студентами професійного училища

28.12.13 15:46 0 809
З метою профілактики та попередження правопорушень серед неповнолітніх, оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей Василь Потокі разом з дільничними інспекторами міліції Євгеном Чонтошем та Світланою Данканич роз’яснили студентам причини настання адміністративної та кримінальної відповідальності.

Під час бесіди міліціонери наводили приклади із життя, коли через власну безвідповідальність та жагу до забороненого неповнолітніх відраховували з навчальних закладів, а в деяких випадках навіть і засуджували до реальних термінів ув’язнення. Під час зустрічі обговорювалася проблема зростання правопорушень серед молоді.

Правоохоронці розповіли підліткам про необхідність дотримання здорового способу життя та недопущення вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Особлива увага приділялася протидії вживанню наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів.

- Щоденна робота наших міліціонерів полягає у постійному спілкуванні з громадянами, а особливо з підлітками, проте не завжди ці бесіди приємні для юних правопорушників. Тому такі зустрічі є особливо важливими, адже неофіційна атмосфера спілкування дає можливість краще зрозуміти бажання та потреби дітей, - каже начальник виноградівської міліції Янош Дорчинець.

Наприкінці зустрічі міліціонери привітали молодь с наступаючими новорічно-різдвяними святами.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Анатолій Вітів скерував ...
Наступна новина: Переможцями конкурсу ...

КОМЕНТАРІ