Закарпаття: правоохоронці розкрили крадіжку на Перечинщині

Закарпаття: правоохоронці розкрили крадіжку на Перечинщині

28.12.13 14:53 0 783
Вечірньої пори дві жительки оного з сіл Перечинського району пішли до магазину за вином. Та замість того, аби дочекатися власника магазину і купити випивку, жіночки вчинили крадіжку.

Вранці підприємець виявив, що з підсобного приміщення, де він зберігав товар, зникли пляшки олії, кава, пральний порошок, мило. Він одразу звернувся в Перечинський райвідділ міліції із заявою про те, що його обікрали невідомі особи.

- Дана подія була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікована слідчим за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення), - зазначає начальник Перечинської міліції Віктор Ребрей. - Як з’ясувалося згодом, прихід непроханих гостей обійшовся чоловіку у кругленьку суму – понад 1200 гривень.

Міліція вжила всіх можливих заходів, аби встановити особи крадіїв. Правоохоронці проводили опитування сусідів, відпрацьовували підобліковий елемент. В коло підозрюваних потрапила і односільчанка потерпілого, яка вже має судимість, та ще й зловживає алкоголем. Як з’ясувалося, правоохоронці не помилилися щодо неї, їх підозри підтвердилися.

Того вечора 23-річна жінка разом із своїм співмешканцем подалася в гості до родички. За чаркою просиділи до пізньої ночі. Коли закінчилося вино, гостя з хазяйкою, залишивши чоловіків вдома, подалися до магазину. Власника магазину жінки не догукалися. Думка поживитися за чужий рахунок визріла миттєво, як не скористатись такою нагодою? Обидві безперешкодно зайшли у двір, проникли в «підсобку» і почали виносити звідти товар на вулицю. За поцупленим поверталися декілька разів, тягли все до додому і ховали в «надійних місцях».

Крадений товар повернуто власнику, він дуже вдячний міліції за пророблену роботу. А молоді жінки можуть поплатитися за вчинене позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Команда Льовочкіна йде з ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ