Закарпаття: завдяки профілактичній роботі на Тячівщині поменшало злочинів, вчинених неповнолітніми

Закарпаття: завдяки профілактичній роботі на Тячівщині поменшало злочинів, вчинених неповнолітніми

28.12.13 11:15 0 691
Зараз у секторі кримінальної міліції у справах дітей Тячівського РВ УМВС, який очолює капітан міліції Сергій Соломикін, працюють двоє працівників – старший лейтенант І.Русин та лейтенант Р.Лук′янюк.

За 2013 рік даною службою міліції розглянуто 57 заяв, які надходили від громадян, коли минулого року їх було за тисячу. Варто зазначити, що є суттєва тенденція до зниження правопорушень серед дітей з неблагополучних сімей, крадіжок, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, хуліганств.

Складено 157 протоколів за скоєння адміністративних правопорушень, з них 56 протоколів за ст.184 (Неналежне виконання батьками або особами, що їх замінюють, батьківських обов’язків), 15 протоколів за ст.156 (Продаж алкогольних напоїв або тютюнових виробів особам, які не досягли 18-ти років), на порушників накладено штраф, який складає не менше ніж 6700 грн.; 3 протоколи за ст.180 (Доведення неповнолітніх до стану сп’яніння).

Як повідомляє начальник Тячівського РВ УМВС Павло Басараба, завдяки належній роботі міліції на Тячівщині спостерігається суттєве (на 30%) зменшення злочинів серед неповнолітніх. Правоохоронці проводять профілактичні заходи серед учнівської молоді, неблагополучних сімей та молодого населення району. Впродовж року кримінальною міліцією у справах дітей, спільно із іншими службами райвідділу, не менше двох разів на тиждень відвідувалися різні навчальні заклади, розташовані на території району. Під час зустрічей з дітьми міліціонери пояснювали їм про негативні наслідки впливу алкоголю, тютюну та наркотиків на молодий організм, недопущення вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень.

- Діти - це наше майбутнє, і ми зобов’язані докласти всіх зусиль для того, щоб вони не стали на злочинний шлях, - наголосив Павло Басараба. Керівник тячівської міліції також вітає всіх краян із наступаючим Новим 2014 роком та Різдвом Христовим.

Іван Філіп,

Тячівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ