Навіщо Ужгороду три ялинки

Навіщо Ужгороду три ялинки

28.12.13 11:40 0 946
До Різдвяних та новорічних свят в Ужгороді з’явилося аж 3 ялинки. Раніше в обласному центрі зелених красунь на зимові свята було тільки дві. Краяни кажуть: для діток – це свято і радість. Захисники природи нарікають: цього року чиновники встановили на одну ялинку більше через власну примху, і, що чомусь абсолютно не видається дивним, одну з них – саме на Ужгородському Євромайдані.

Яскравими вогниками та гірляндами вбралася ялинка на розритій площі Народній. На ній дорогі червоні кульки та нові ліхтарі. А ось ще одну ялинку міська влада поставила на площі Петефі. Там дерево скромніше, іграшки ручної роботи, дощик зроблений дітьми ужгородських шкіл та садочків.

Ну, а третю ялинку встановили на традиційному місці, на Театральній, вдень, коли активістів євромайдану можна було полічити на пальцях. Кажуть, коли більшість організаторів ужгородських майданів поїхали до Києва, міська влада навмисно встановила ялинку на місці, де проводили народні віче та мітинги.

Благодійні організації захисту тварин і живої природи також мають свою думку щодо встановлення вічнозелених до свят. На їх думку, уже пора переходити на штучні ялинки, або хоча б обмежуватися однією живою красунею.

Ужгородці кажуть: краще встановити дві ялинки, але гарно їх прикрасити, зробити зовнішні декорації та використати більше ліхтариків.

М-Студіо

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: пенсійники ...

КОМЕНТАРІ