Команда Льовочкіна йде з «Інтера» через цензуру

Команда Льовочкіна йде з «Інтера» через цензуру

28.12.13 14:47 0 817
Директор «Національних інформаційних систем» (НІС) Назім Бедіров, виконавчий директор Лаврентій Малазонія та Ігор Шувалов, яких пов’язують з головою Адміністрації Президента Сергієм Льовочкіним, вирішили припинити співпрацю з телеканалом «Інтер».

Про це «Телекритиці» стало відомо з джерел, що працюють на каналі.

Зокрема, Лаврентій Малазонія вже написав заяву на звільнення, а Назім Бедіров планує це зробити після відпустки.

Пани Малазонія і Бедіров не коментують свої рішення, але їхні колеги зазначають, що вони не захотіли робити цензуровані новини.

У прес-службі телеканалу «Інтер» поки що не коментують їхнє звільнення, натомість повідомили, що керівником НІСу, який виробляє «Новини», «Подробности» і «Подробности недели» буде Антон Нікітін, який наразі виконує обов’язки головного редактора і є членом правління телеканалу «Інтер».

Нагадаємо, в 2007-2009 роках Антон Нікітін уже очолював компанію «Національні інформаційні системи».

Деякі тележурналісти на своїх сторінках у Facebook прогнозують, що інформаційна політика найближчим часом зміниться на всіх національних телеканалах, що нібито їм заборонять вживати слово «євромайдан», і що це нібито пов’язано з політикою «закручування гайок» новим відповідальним за гуманітарну політику в Адміністрації Президента Юрієм Чмирем.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецькі учні взяли ...
Наступна новина: Закарпаття: правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ