Громадська рада Майдану скликає нараду щодо побиття Чорновол

Громадська рада Майдану скликає нараду щодо побиття Чорновол

28.12.13 15:52 0 760
Громадська рада Майдану звернулася до громадських і правозахисних організацій, політичних партій та об’єднань журналістів з приводу побиття Тетяни Чорновол. Рада Майдану вимагає від правоохоронців оперативного розслідування та закликає представників громадськості зібратися на нараду.

Про це повідомляють організатори.

Подаємо текст документу повністю:

ЗВЕРНЕННЯ

Громадської ради Майдану

до громадських і правозахисних організацій, парламентських і не парламентських політичних партій та об’єднань журналістів, які сповідують засади захисту прав людини з приводу побиття Тетяни Чорновол

В ніч на 25 грудня 2013 року відбувся жорстокий напад на відому журналістку, громадського діяча та активістку Майдану Тетяну Чорновол. Досі залишилися безкарними звірячі побиття мирних громадян 30 листопада та 1 грудня і атака на Майдан 11 грудня 2013 року.

Це – черговий цинічний тиск на громадськість і активістів Майдану з метою залякування суспільства та перешкоджання професійній діяльності журналістів і відверте паплюження прав людини.

Ми вимагаємо від правоохоронних органів оперативного і професійного розслідування.

Закликаємо громадські, політичні, міжнародні та правозахисні організації, об’єднання журналістів та експертів делегувати своїх представників в кількості не більш як дві особи на нараду для координації та напрацювання спільних дій щодо захисту конституційних прав і свобод громадян.

Місце проведення наради – Національний університет «Києво-Могилянська академія».

Дата проведення: 28 грудня 2013 року (субота).

Реєстрація учасників наради: 10:00-10:45. Початок роботи об 11:00.

Проект порядку денного буде надано представникам організацій, які повідомлять про свою участь у нараді.

Просимо представників громадських, правозахисних організацій та політичних партій повідомити про участь у нараді до 20:00 27.12.2013 року за телефоном: +380662649069.

Текст звернення затверджено

Громадською радою Майдану

25 грудня 2013 року

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Переможцями конкурсу ...
Наступна новина: У Львівській області Олег ...

КОМЕНТАРІ