Організація «Репортери без кордонів» проведе своє розслідування побиття Чорновол

Організація «Репортери без кордонів» проведе своє розслідування побиття Чорновол

28.12.13 13:40 0 708
Міжнародна організація «Репортери без кордонів» проводить власне розслідування грубого побиття журналістки Тетяни Чорновол в Україні.

Про це розповів Deutsche Welle голова правління організації Крістіан Мір.

За його словами, журналістське розслідування ще триває, і тому він поки що не може сказати, хто може бути причетний до замаху і що його спричинило, «але цей випадок, безумовно, заслуговує на найрізкіше засудження».

Як повідомляє видання в середу, К. Мір закликав українську владу зробити все для того, щоб притягнути до відповідальності «винуватців і причетних до цього замаху», проте, за його словами, вже наразі очевидно, що цей напад вписується в «загальну небезпечну атмосферу діяльності журналістів в Україні».

На думку представника «Репортерів без кордонів», великою проблемою України є те, що багато випадків насильства стосовно журналістів залишаються безкарними. «Найбільше ми боїмося, що замах на журналістку Тетяну Чорновол залишиться безкарним», – наголосив К.Мір.

Як повідомлялося, невідомі побили Т. Чорновол у ніч на середу. За даними міліції, журналістка їхала у власному автомобілі, її «підрізав» автомобіль темного кольору. Невідомі витягнули Т.Чорновіл і побили, після чого дівчину кинули в кювет.



Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ