На Майдані у Києві з’явилася хата, куди приписують євромайданівців

На Майдані у Києві з’явилася хата, куди приписують євромайданівців

28.12.13 17:18 0 685
На Майдані Незалежності у Києві на місці мобілізаційного намету громадянський рух «Відсіч» збудував дерев’яну умебльовану хату, де євромайданівці зможуть приписатися й отримати довідку про прописку.

Про це повідомили у прес-службі «Відсічі».

Як йдеться у повідомленні, ця хата – це відповідь на закиди регіоналів про те, що Майдан скоро сам розійдеться й на спроби влади «посприяти» цьому процесу залякуванням і нападами на його активістів.

Дерев’яна хата умебльована зсередини із стріхою з віників, які «знадобляться після перемоги Майдану для вимітання сміття з України». Вона має «гарріпотерівську» адресу – Майдан Незалежності, 1¾, за якою можуть прописатися всі учасники Євромайдану (їм видаватимуть довідку про прописку).

Як стверджують активісти, хатинка виконуватиме функції намету, який стояв на її місці: вона залишатиметься місцем збору волонтерів, що займатимуться мобілізацією людей на Майдан, а також «виходом за барикади», тобто агітацією серед широких мас населення. У будь-який час доби всі охочі зможуть взяти у хатинці матеріали для розповсюдження, зголоситися на варту чи просто отримати інформацію про життя Майдану.

Хатинку легко знайти. Вона знаходиться з самого краю наметового містечка біля виходу в бік Лядських воріт. Активісти «Відсічі» планують її розмалювати й запрошують усіх долучитися до цього творчого процесу 26 грудня о 15.00.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Тернопіль: галицький ...

КОМЕНТАРІ