Хмельниччина: проведено пожежно-тактичне навчання з гасіння умовної пожежі на ПАТ «Подільський цемент» )

Хмельниччина: проведено пожежно-тактичне навчання з гасіння умовної пожежі на ПАТ «Подільський цемент» )

28.12.13 18:24 0 720
26 грудня на базі одного з найбільших промислових підприємств Хмельниччини – ПАТ «Подільський цемент», що у м. Кам’янці-Подільському проведене комплексне пожежно-тактичне навчання.

За тактичним задумом, внаслідок порушення правил пожежної безпеки сталося загорання у вугільному млині, пожежа розповсюдилась на площу 115 кв. м. Пожежу почала ліквідовувати добровільна пожежна дружина підприємства, яка й повідомила Службу порятунку «101».

Оперативно до місця виникнення пожежі прибули вогнеборці, аварійна бригада електромереж, аварійна служба газу, співробітники правоохоронних органів та лікарі швидкої медичної допомоги.

Відразу після прибуття організована евакуація та сповіщення людей через гучномовний зв’язок. Одночасно з гасінням пожежі проведені пошуково-рятувальні роботи.

Завдяки злагодженим діям рятувальників та служб взаємодії умовна пожежа успішно ліквідована. Під час навчання перевірена готовність до дій за призначенням та відпрацьована взаємодія пожежно-рятувальних підрозділів, оперативних служб Кам'янець-Подільського району та невоєнізованого формування ПАТ «Подільський цемент» при ліквідації надзвичайної ситуації.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатський редактор ...
Наступна новина: Пам'ять про полковника ...

КОМЕНТАРІ