На Хмельниччині міліціонери вручили громадським активістам премію «Срібний щит»

На Хмельниччині міліціонери вручили громадським активістам премію «Срібний щит»

28.12.13 10:20 0 676
Нагородження громадських активістів, перспективної і правосвідомої молоді, журналістів та працівників міліції здійснювалося у 12 номінаціях започаткованої у 2013 році обласним управлінням премії «Срібний щит».

За задумом засновників церемонії нагорода вручається за визначні особисті внески у сфері правоохоронної діяльності, правової просвіти населення та профілактики. Імена переможців, яких визначала колегія управління МВС України в Хмельницькій області, трималися у таємниці до останнього, що дозволило зберегти інтригуючу атмосферу у залі упродовж усієї урочистої церемонії. Пам’ятні відзнаки вручалися, зокрема, в таких номінаціях, як «Герой року», «Наше майбутнє», «Об’єктивне висвітлення в ЗМІ», «Керівник року», «Жінка у погонах» тощо.

У номінації «Відданість професії» переміг старший прапорщик міліції Микола Молчанюк, який уже понад чверть віку незмінно служить у батальйоні патрульної служби міліції. А коли оголосили переможницю у номінації «Кращий громадський помічник міліції» — поетесу, журналістку, кавалера ордену княгині Ольги Оксану Радушинську — зал просто захлеснувся в оваціях. Усі присутні піднялися зі своїх місць і кілька хвилин поспіль, стоячи, нагороджували оплесками чарівну тендітну жінку з особливими потребами, яка зробила для правової освіти наших дітей та молоді набагато більше, ніж усі інші.

За словами головного ініціатора нагородження — начальника УМВС України в Хмельницькій області Сергія Шутяка, таке нагородження має стати доброю традицією і спонукати громадян бути більш правосвідомими та вболівати за правопорядок у рідному місті та області.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ