Хмельниччина: проведено конкурс «Барви Дністра»

Хмельниччина: проведено конкурс «Барви Дністра»

28.12.13 13:25 0 777
Основними завданнями Департаменту екології та природних ресурсів є сприяння екологічній освіті та екологічному вихованню громадян з метою підвищення екологічної свідомості, виховання екологічної культури та відповідального ставлення до природного середовища.

Екологоосвітня робота здійснюється, головним чином, шляхом проведення просвітницьких заходів природоохоронної тематики, це еколого-натуралістичні заходи, акції, конкурси, науково-освітні проекти, конференції, круглі столи, семінари.

Департаментом екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації та Хмельницьким обласним управлінням водних ресурсів за участі національного природного парку «Подільські Товтри», Кам’янець-Подільського Національного університету ім. І.Огієнка в рамках басейнової природоохоронної інформаційно-просвітницької компанії «Збережемо Дністер» з 22 березня по 12 вересня 2013 року організовано проведення на території області ювілейного п’ятого Міжнародного конкурсу «Барви Дністра».

До проведення даного заходу залучались учні, студенти та викладачі загальноосвітніх, професійно-технічних, позашкільних та вищих навчальних закладів усіх форм власності і взагалі всі, кому не байдужий Дністер.

Конкурсанти боролись за нагороди у п’яти номінаціях. Серед учасників заходу з шести областей України та республіки Молдова, де протікає ріка, з двадцяти семи хмельничан, четверо стали переможцями.

Всі учасники конкурсу були відзначені дипломами, грамотами та цінними подарунками.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області за ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ