На Хмельниччині рятувальники допомогли дітлахам опинитись у казці

На Хмельниччині рятувальники допомогли дітлахам опинитись у казці

28.12.13 16:19 0 671
Напередодні Нового року у гарнізонному клубі Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області вже традиційно дітлахи рятувальників Хмельницького гарнізону зустрічали довгоочікуваних гостей – головних персонажів новорічних свят Діда Мороза та Снігуроньку, а їхніми помічниками стали справжнісінькі баба «Яга», «Кіт Базіліо», Білосніжка, Гном та інші персонажі герої.

Казкові герої допомогли маленьким майбутнім рятівникам побувати у цікавій новорічній казці. Діти взяли участь у всіляких конкурсах та вікторинах. Звичайно ж, всі казкові ролі дістались справжнім дорослим рятувальникам, проте їх завзятість та намагання блискуче увійти в образ були високо оцінені – дитячі радісні оченята випромінювали радість та задоволення.

Ніхто із дітлахів не залишився без подарунку від Діда Мороза, а найактивніша малеча ще й отримувала призи за участь у численних конкурсах. Подібне свято проводиться вже сьомий рік поспіль.

Рятувальники не забувають нагадувати малечі і основні правила безпечної поведінки. З упевненістю можна сказати, що Новорічні ранки в Головному управлінні ДСНС України у Хмельницькій області стали вже доброю традицією.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові працівники ДАІ ...
Наступна новина: Чорновол: Коли мене били, я ...

КОМЕНТАРІ