Хмельниччина: службовий собака по «гарячих слідах» привів правоохоронців до квартири душогуба

Хмельниччина: службовий собака по «гарячих слідах» привів правоохоронців до квартири душогуба

28.12.13 09:50 0 668
Працівники Волочиського РВ УМВС України в Хмельницькій області завдяки своєму чотирилапому помічникові розкрили вбивство жителя районного центру по «гарячих» слідах.

Того вечора у квартирі 34-річного жителя міста Волочиськ зібралась невелика чоловіча компанія із 5-ох чоловік. Посиденьки за чаркою затягнулися аж до півночі. Коли усі були уже добре підігріті спиртним, між господарем і 25-річним гостем виникла суперечка, яка переросла у бійку, під час якої молодий чоловік схопив зі столу кухонного ножа і вдарив супротивника прямо в серце. Це поранення виявилось смертельним.

Один із свідків злочину, очевидно, найтверезіший, кинувся до сусідів і викликав «швидку». Коли лікарі приїхали, у квартирі, окрім трупа, вже нікого не було — і вбивця, і усі свідки уже зникли. Буквально за декілька хвилин на місце злочину прибула і слідчо-оперативна група, у складі якої був кінолог з собакою.

Службовий пес одразу взяв слід і по «гарячих слідах» привів правоохоронців прямо до квартири підозрюваного. Молодий чоловік навіть не сподівався на таких гостей і не встиг приховати сліди злочину.

Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Стосовно нього відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові завершився ...

КОМЕНТАРІ