На Дніпропетровщині через брак коштів може зникнути газета для дітей-сиріт

На Дніпропетровщині через брак коштів може зникнути газета для дітей-сиріт

28.12.13 08:17 0 673
У Дніпропетровській області з 1січня закривають дитячу газету «Допоможемо дітям» для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Редактор видання Микола Кожушко просить допомоги, аби газета й надалі виходила.

З відповідним листом він звернувся у редакцію .

4 листопада Микола Кожушко, як головний редактор газети, був на прийомі у губернатора Дніпропетровської області Колесникова Д. В.

«Я попросив підтримати нашу газету, на що отримав відповідь, що газета буде виходити раз у квартал в додатку газети «Вісті Прідніпровья». Я погодився з цією пропозицією, оскільки у дітей із соціально незахищеної категорії повинен бути свій рупор для, щоб їх почула влада», – розповів Микола Кожушко.

Редактор зазначив, що в офіційному листі Дніпропетровської ОДА від 13.12.2013 з підписом в. о. директора Департаменту з питань інформаційної діяльності та громадських організацій О. О. Доброскок йшлося, що в бюджеті на 2014 рік не передбачено фінансування дитячої газети.

Саме тому він звертається за допомогою.

«Наша організація «Допоможемо дітям» сподівається, що знайдеться можливість надати допомогу в виходах дитячої газети в 2014 році», – зазначає головний редактор газети.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ