В Інтернеті з’явилася інструкція, як створити вдома євромайданівську ялинку

В Інтернеті з’явилася інструкція, як створити вдома євромайданівську ялинку

28.12.13 15:04 0 836
Новорічні красуні, схожі на центральну ялинку на Майдані Незалежності, стають все більш популярними серед українців. А спільнота «Страйкплакат» зробила інструкцію з її виготовлення.

«Усі, у кого є трішечки рук, скачайте та роздрукуйте на домашньому принтері файл з усіма прапорами та написами для новорічної ялинки – найкрасивішої в історії України, на нашу думку. Конструкція зовсім не важка, зробити її зможе навіть ваша бабуся», – йдеться у коментарі спільноти.

Інструкція викладена на сайті kraplya.com, на якому можна також створити власний плакат, переглянути історії про тих, хто допомагає мирному протесту 2013 року. Серед героїв, зокрема Саша, яка поширює газету про Майдан, підприємець Максим, який щоночі ходить на нічну варту, Борис з Мукачевого, який варить на Майдані смачний бограч.

Загалом в «океані», в якому кожен може пояснити, чому він підтримує Євромайдан, вже більше як три тисячі таких «крапель».

Ще до появи інструкції, як зробити #Ялинку 2014, в офісах деяких компаній почали з’являтись такі увішані плакатами новорічні красуні, повідомляє «Українська правда. Життя».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех: "Влада хоче ...
Наступна новина: Дніпропетровську ...

КОМЕНТАРІ