«Реконструкція Львівського обласного перинатального центру повинна бути завершена до кінця 2014 року», – Олег Сало

«Реконструкція Львівського обласного перинатального центру повинна бути завершена до кінця 2014 року», – Олег Сало

28.12.13 12:26 0 749
27 грудня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало провів виїзну нараду з питань реконструкції Львівського обласного перинатального центру.

«В бюджеті для реконструкції перинатального центру закладено близько 100 млн. грн. До кінця наступного року цей об’єкт повинен бути завершений. Як неодноразово наголошував Президент України, 2014 рік – це рік розвитку регіонів і ми максимально повинні завершити всі недобудовані об’єкти області», – зазначив голова ОДА.

За словами Олега Сала, буде повторно проводитись експертиза, корегування та затвердження проекту, аби завершити всі роботи в зазначений термін.

«Зараз проводиться корегування проекту. Є багато робіт, які потрібно додатково включити в проект, але ми повинні зробити все, щоб встигнути до кінця наступного року», – запевнив керівник області.

Зазначимо, на об’єкті завершено демонтаж підвісних стель, сантехнічних приладів та трубопроводів, системи опалення, електромереж, цементних стяжок, покриття покрівлі корпусу, а також розбирання дверних заповнень, цегляних перегородок, облицювання стін з керамічної плитки, покриттів підлоги лінолеуму та керамічної плитки.

Нагадаємо, на виконання соціальних ініціатив Президента України видано розпорядження голови Львівської облдержадміністрації, де визначено Львівський обласний клінічний перинатальний центр базовим закладом з реалізації проекту у Львівській області «Нове життя» – нова якість охорони материнства і дитинства».

Довідка:

Львівський обласний клінічний перинатальний центр збудований за типовим проектом пологового будинку і відкритий у 1986 році як міський пологовий будинок №2 м. Львів. З 1990 року реорганізований у перший в Україні перинатальний центр і переданий в обласне підпорядкування.

На час проведення реконструкції функціонування закладу тимчасово зупинено. Медичні працівники отримують 2/3 заробітної плати, а також Лікарський персонал проходить навчання на курсах підвищення кваліфікації у Львівському національному медичному університеті та інших навчальних базах України.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прокуратурою оскаржено 24 ...

КОМЕНТАРІ