У Львівській області у Пустомитівському районі через несправність в газовій системі без газопостачання залишились 20 будинків

У Львівській області у Пустомитівському районі через несправність в газовій системі без газопостачання залишились 20 будинків

28.12.13 13:44 0 700
Департамент з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації інформує, що станом на 8.00 годину 27 грудня 2013 року системи життєзабезпечення області функціонують без порушень, за винятком:

26 грудня о 22.45 у с. Давидів Пустомитівського району на вул. Д. Галицького через несправність в газовій системі залишилось без газопостачання 20 приватних житлових будинків. Працівники ПАТ «Львівгаз» з початком світлого часу доби 27 грудня розпочали роботи з ліквідації аварії.

Проїзд автомобільними дорогами державного та місцевого значення забезпечено. Дорожнє покриття на дорогах державного значення сухе, місцями мокре, на дорогах місцевого значення мокре.

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології небезпечних гідрометеорологічних явищ на території області не очікується. Прогноз на 27 грудня – мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний 7–12 м/с, температура повітря 5 – 10? тепла.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Ужгороді затримали ...

КОМЕНТАРІ