У Львівській області Олег Сало нагородив лауреатів Обласної премії 2013 року в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури

У Львівській області Олег Сало нагородив лауреатів Обласної премії 2013 року в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури

28.12.13 15:54 0 1005
27 грудня у приміщенні Палацу Потоцьких відбулася церемонія нагородження лауреатів Обласної премії 2013 року в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури.

В урочистостях взяв участь голова обласної державної адміністрації Олег Сало.

«Уже понад 10 років ця премія знаходить своїх переможців, які творять сучасне культурне середовище у музичному і театральному мистецтві, в архітектурі, музейництві, письменництві та живописі. Переконаний, що рутинна праця на благо культури від влади та Божа іскра львівських митців ще і ще раз утвердить нас як культурну столицю України»,- сказав у вітальному слові очільник Львівщини.

Олег Сало побажав митцям яскравої творчості, добра, щастя, здоров’я та нових здобутків у прийдешньому році.

Урочистості віртуозно провели артисти студії «Магарич» Андрій Бутенко і Ярослав Стень. Для усіх гостей свята свій мистецький дарунок презентував скрипаль-віртуоз Олександр Божик.

Нагадаємо, дана премія – це найбільш престижна творча відзнака на Львівщині за вагомий внесок в українську культуру, яку заслужено називають «Львівська слава».

За час свого існування лауреатами Обласної премії стали непересічні митці в галузі культури і мистецтва.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Громадська рада Майдану ...
Наступна новина: Житомирщина гідно йде ...

КОМЕНТАРІ