У Львівській області екологічно-церковний календар на 2014 р.

У Львівській області екологічно-церковний календар на 2014 р.

28.12.13 09:29 0 883
Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації повідомляє, що нещодавно світ побачив новий екологічно-церковний календар на 2014 рік. Екологічно-церковний календар 2014 – це настінний перекидний календар, повноколірний.

Як повідомила інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології, особливість цього календаря полягає в тому, що він одночасно є повноцінним Церковним календарем і містить інформацію про ключові екологічні свята в Україні та цілому світі. На останніх сторінках календаря поданий короткий Компендіум вчення блаженного Папи Івана Павла ІІ про християнську відповідальність за природу, зокрема його вчення: про покликання християн оберігати створений Богом світ, екологічний гріх, як один з найважчих гріхів, що кричать до неба, а також про термінову необхідність екологічного навернення, яке має виразитись у якісно новій і цілісно відповідальній християнській поведінці стосовно всього створеного Богом світу. Календар також містить ключові екологічні поради для збереження безцінних Божих дарів – природних ресурсів: води, газу, тепла, струму тощо, виконання яких дозволяє на практиці засвідчувати нашу християнську віру і робити такий необхідний особистий внесок для порятунку Божого створіння – природи.

Одночасно повідомляємо, що календарі можна замовити за адресом: ekoburougcc@ukr.net, при цьому, обов?язково вказати ПІБ, поштову адресу з індексом, телефон та кількість календарів, або, звернувшись за телефонами: +(0342) 74 14 50; (097) 9831680.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі головою ...
Наступна новина: Ужгородом розгулював ...

КОМЕНТАРІ