Ірина Сех: "Влада хоче знищити транспортне підприємство, яке возить людей на Майдан"

Ірина Сех: "Влада хоче знищити транспортне підприємство, яке возить людей на Майдан"

28.12.13 15:02 0 871
Влада взялася знищувати червоноградське транспортне підприємство "Автотранссервіс", яке з першого дня Майдану возить людей до Києва. Про це заявила співголова Львівського регіонального штабу національного спротиву, народний депутат України Ірина Сех.

"Від перших днів спротиву червоноградське підприємство "Автотранссервіс" возить людей з Червонограда та Сокальського району до Києва. І весь цей час керівництво підприємства зазнає тиску органів контролю, зокрема управління Укртрансінспекції у Львівській області. Директор фірми, голова Червоноградської міської організації ВО "Свобода" Тарас Стародуб повідомляє, що перевірки відбуваються щодня. А стало відомо, що інспектори зі Львова проводять так звану комплексну перевірку "Автотранссервісу", і їхнє завдання - позбавити підприємство ліцензії на пасажирські перевезення", - зазначила Ірина Сех.

Народний депутат заявляє, що це політичний тиск на бізнес, який підтримує акцію національного спротиву. "Думаю, що влада має серйозні наміри розправити з підприємцями, які підтримують Майдан", - наголосила Ірина Сех.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: В Інтернеті з’явилася ...

КОМЕНТАРІ