У Львівській області жовківські активісти пікетували місцевих депутатів-"регіоналів"

У Львівській області жовківські активісти пікетували місцевих депутатів-"регіоналів"

28.12.13 15:28 0 753
26 грудня 2013 року перед початком сесії Жовківської районної ради активна молодь та студентство, зокрема свободівці, вийшли пікетувати районних депутатів, які досі не покинули лав Партії регіонів.

Учасники акції - активісти спротиву з Жовківщини, які тільки повернулися з київського Майдану, зустрічали регіоналів плакатами: "Місцеві регіонали, ви – ганьба для Жовківщини", "Регіонали, покайтесь! Народ вам ще пробачить, бо потім буде пізно", "Босий, Кріп, Лаврів… доки служитимете злочинному режиму?!"

Як зазначили активісті, масові протесті по всій Україні породжені свавіллям влади та нехтування інтересами народу, а всі Майдани спрямовані на досягнення спільної мети, а саме: перезавантаження влади.

Чимало жителів Жовківщини впродовж місяця брали активну участь у функціонуванні головного столичного Майдану, а ті, хто не міг поїхати до Києва, висловлювали свою щиру підтримку акціями протестів на місцях та матеріальною допомогою Майдану. І ці люди вражені, що депутати-регіонали Жовківської районної ради досі, попри рішучий осуд громади, залишаються в лавах Партії регіонів.

Майданівці з Жовківщини прийшли нагадати своїм землякам, що до райради їх обирала громада, яка категорично засуджує дії влади, зокрема і Партії регіонів, а тому вимагає негайно вийти з партії і скласті свої депутатські повноваження.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Судаку встановлять ...
Наступна новина: Команда Льовочкіна хоче ...

КОМЕНТАРІ