Львівщина: на Сокальщині розпочалося формування районної організації Народного об'єднання "Майдан"

Львівщина: на Сокальщині розпочалося формування районної організації Народного об'єднання "Майдан"

28.12.13 11:32 0 746
25 грудня 2013 року в місті Сокалі на Львівщині відбулось народне віче, на якому було проголошено про початок формування осередку народного об'єднання "Майдан" Сокальського району. Було обрано робочу групу зі створення районної організації Нородного об'єднання "Майдан". До її складу увійшли: голова Сокольської районної організації ВО "Свобода" Ігор Петренко, а також представники інших політичних партій та громадськості.

" справді історичний момент: створюється потужне народне об'єднання "Майдан". Сокальщина зробила свій крок і долучилася до великої родини Майдану. Вже дуже скоро ми побачимо повний склад Ради "Майдану", який безумовно стане на чолі руху до повної зміни влади в Україні. Запрошуємо громадські організації, всіх небайдужих до спільної боротьби", - зазначив голова Сокальської РО ВО "Свобода" Ігор Петренко.

Нагадаємо, що 22 грудня 2013 року народне віче у Львові підтримало резолюцію про заснування Народного об'єднання "Майдан". Резолюцію віча виголосила співголова Львівського регіонального штабу національного спротиву, народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Сех.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Віталій ...
Наступна новина: «Євромайдан» – слово року ...

КОМЕНТАРІ