Львівщина: подяка!

Львівщина: подяка!

28.12.13 16:47 0 723
Начальникові ГУМВС України

у Львівській області

генерал-лейтенанту міліції

Рудяку О.В.

Подяка працівникові державної служби боротьби з економічною злочинністю

Шановний Олександре Вікторовичу!

Громада села та виконавчий комітет Банюнинської сільської ради Кам`янка-Бузького району Львівської області висловлює подяку старшому оперуповноваженому сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю Кам`янка-Бузького РВ ГУМВС України у Львівській області майору міліції Бойцуну Олегу Михайловичу за проведену роботу по дотриманню вимог законодавства.

З повагою

В.о. сільського голови

Л.М.Романів

Довідково. Працівники державної служби боротьби з економічною злочинністю Кам`янка-Бузького райвідділу області у серпні цього року викрили факт самовільного захоплення службовими особами місцевого сільськогосподарського підприємства земельної ділянки у селі Банюн. За зібраними матеріалами слідчим відділом цього територіального органу внутрішніх справ було відкрите кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 197-1 Кримінального Кодексу України.

Унаслідок судового розгляду матеріалів кримінального провадження за відповідним рішенням місцевого суду винних посадовців сільськогосподарського підприємства було притягнено до передбаченої законодавством відповідальності та до бюджету сільської ради надішли грошові кошти в сумі 70 тисяч гривень у якості відшкодування за незаконне користування земельною ділянкою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Алкогольні» справи ...
Наступна новина: Письменники України ...

КОМЕНТАРІ