Чернігів: Нагородили за внесок у благоустрій міста

Чернігів: Нагородили за внесок у благоустрій міста

28.12.13 17:26 0 738
У Чернігівській міській раді бізнесмени Андрій Андрос і Станіслав Падалиця отримали подяки міського голови Олександра Соколова за вагомий внесок у благоустрій міста та організацію відновлення зовнішнього освітлення скверу ім. Б Хмельницького.

Вручаючи нагороди, заступник міського голови Володимир Кривенко підкреслив, що міська влада вдячна бізнесменам за їх небайдуже ставлення до вирішення найбільш гострих проблем облаштування нашого міста. "Встановлення новеньких світильників з енергозберігаючими лампами у сквері ім. Б. Хмельницького – це добра справа на благо мешканців міста, адже це центральна частина міста, яка є улюбленим місцем чернігівців та гостей міста", - наголосив В. Кривенко. Крім того, він зазначив, що велику вдячність висловили батьки учнів загальноосвітньої школи № 3, що розташована поблизу скверу.

Бізнесмен Станіслав Падалиця, відповідаючи на питання журналістів, зауважив, що це не перший їх добровільний внесок за власні кошти у благоустрій міста й вже є деякі задуми на майбутнє.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: галицький ...
Наступна новина: У Центрі обслуговування при ...

КОМЕНТАРІ