Коростень відзначив річницю визволення від німецько-фашистських загарбників

Коростень відзначив річницю визволення від німецько-фашистських загарбників

28.12.13 11:50 0 700
29 грудня минає 70 років з того дня, коли після тяжких боїв місто Коростень було повністю визволено від німецько-фашистських загарбників.

27 грудня біля військово-історичного комплексу «Скеля» до цієї пам’ятної дати було відкрито меморіал слави, який увічнює безсмертний подвиг тих, хто захищав та визволяв м. Коростень у роки Великої Вітчизняної війни.

В урочистому відкритті меморіалу взяли участь голова облдержадміністрації Сергій Рижук, перший заступник голови обласної ради Володимир Арешонков, представники громадських організацій, керівники підприємств та установ, депутати, ветерани, земляки. У своєму виступі Сергій Рижук висловив глибоку подяку коростенцям за пам’ять і гідне вшанування подвигу полеглих у роки тієї страшної війни.

Важливим є те, що встановлення та відкриття цього пам’ятника в черговий раз стало прикладом злагоджених дій громади, а головне – прикладом небайдужості коростенців до того, що пов’язано із пам’яттю про захисників і визволителів місто у роки Великої Вітчизняної війни.

День, коли після важких років окупації та жорстоких боїв прийшов мир, залишається особливим в історії Коростеня. Про ці події нагадують братські могили, пам’ятники, що дбайливо зберігаються коростенцями.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: пенсійники ...
Наступна новина: У Києві проведуть ...

КОМЕНТАРІ