У Рівненській області правоохоронці привітали дітей з Новорічними святами

У Рівненській області правоохоронці привітали дітей з Новорічними святами

28.12.13 09:34 0 703
Традиційно, напередодні Нового року у підшефному дитячому садочку УМВС «Чебурашка» міліціонери привітали малят з Новорічними святами.

Вихованці дошкільного закладу підготували для гостей концерт. На свято завітав і Дід Мороз, який роздав дітям подарунки під час цікавих та різноманітних конкурсів.

Головний міліціонер Рівненщини Василь Лазутко також прийшов з подарунками. Генерал подарував вихованцям музичний центр, конструктори, дитячі будиночки та іграшки, які так необхідні для гармонійного дошкільного розвитку малечі.

— Уже впродовж трьох років ми підтримуємо свої підшефні заклади, — зазначив очільник обласної міліції. — Наш відомчий дитячий садок є одним із найкращих у Рівному, адже ми постійно дбаємо, щоб у наших вихованців були найкращі умови. Зустрічі з дітьми на свята, вручення їм подарунків уже стали для нас традицією. Ми буваємо тут не тільки на свята, а й під час днів довкілля, суботників на облаштуванні території, минулоріч зробили сучасну кухню, яка, до речі, не знала ремонту 30 років.

— Керівники УМВС завжди перед Новим роком вітають наших дітей, — розповідає завідувач дошкільного навчального закладу №6 УМВС України в Рівненській області Ірина Островська. — Кожного року ми отримуємо чудові, щедрі подарунки. Нашому колективу приємно, що начальник управління не забуває про дітей правоохоронців, а це означає, що він турбується і про своїх працівників.

Тож нехай щасливі дитячі посмішки та щира віра у світле майбутнє, якими було наповнене шнє свято, перенесе у казку і всіх нас, щоб радість та достаток, з якими зустрічають Новорічні та Різдвяні свята, супроводжували нас протягом всього 2014 року.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородом розгулював ...
Наступна новина: Руслана: Ми відсвяткуємо на ...

КОМЕНТАРІ