На Рівненщині відомча лікарня УМВС отримала європейську відзнаку якості

На Рівненщині відомча лікарня УМВС отримала європейську відзнаку якості

28.12.13 12:44 0 872
«Чиста лікарня безпечна для пацієнта» — таким титулом асоціація «СОІК» та Асоціація медичних сестер України нагородили «міліцейський» лікувальний заклад.

Основна мета проекту — збереження здоров'я персоналу та пацієнтів. Працівники лікарні більш ніж півроку вдосконалювали свої вміння, пройшли курси лекцій та перевірки і стали кращими в області.

У рамках проекту співробітники лікарні УМВС продемонстрували чітко налагоджену систему чистоти та гігієни. Керівництво підготувало практично і теоретично свій персонал, чим підняла довіру пацієнтів до лікарів.

— дуже гарна подія в лікарні УМВС України в Рівненській області, — зазначила представник Асоціації «Служби організації інфекційного контролю» Ольга Хеленюк. — Персонал закладу долучився до проекту та пройшов ряд теоретичних лекцій і аудит. Зараз у закладі працює чітка гігієнічна модель і за це він отримав статус «чиста лікарня безпечна для пацієнта».

— Відзнака європейського рівня є великим досягненням для лікарні УМВС, — зауважив начальник управління матеріального забезпечення УМВС України в Рівненській області Юрій Михальчук. — Такий титул — це не тільки велика честь, а й значна відповідальність медичного персоналу в першу чергу перед собою та пацієнтами, а також самих пацієнтів, для яких створені відповідні умови з метою забезпечення високої якості надання медичної допомоги.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Помер колишній мер ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ