На Тернопіллі голова ОДА представив нового керівника Козівського району

На Тернопіллі голова ОДА представив нового керівника Козівського району

28.12.13 08:02 0 713
Валентин Хоптян представив активу Козівського району нового голову райдержадміністрації. Президент України підписав розпорядження про призначення Дмитра Михайлюка головою Козівськоі РДА. До цього він працював першим заступником голови Теребовлянської райдержадміністрації.

До Дмитра Михайлюка Козівський район впродовж 5,5 років очолював Юрій Пудлик, який тепер працюватиме головою Бережанської РДА. Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян подякував тепер уже екс-керівникові Козівського району за хорошу роботу і побажав успіхів на новому місці.

Очільник області закликав громаду Козівського району до спільної роботи незважаючи на політичні погляди. "Буде порядок в Козівському районі, буде порядок в Тернопільській області - буде порядок і в Україні ", - заявив голова ОДА.

Валентин Хоптян закликав об'єднувати зусилля влади, бізнесу і громадськості для вирішення соціальних питань району, зокрема створювати робочі місця з європейськими зарплатами.

Новопризначений керівник району Дмитро Михайлюк каже, що відчуває велику відповідальність перед мешканцями Козівського району, а також подякував Президентові і голові ОДА за довіру.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ