На Тернопільщині неповнолітнього ледь не вбив на п'ять років старший юнак. Міліціонери з'ясовують причини злочину

На Тернопільщині неповнолітнього ледь не вбив на п'ять років старший юнак. Міліціонери з'ясовують причини злочину

28.12.13 10:38 0 833
Нічні розваги закінчилися для 17-річного студента з Вишнівця Збаразького району лікарняним ліжком, а 22-річного жителя села Манево Ланівецького району звинуваченнями у замаху на вбивство.

Нещастя трапилося в одному з барів селища Вишнівець. І потерпілий, і підозрюваний з компаніями там відпочивали. Що стало причиною конфлікту – слідчі з’ясовують, проте, найімовірніше, місцевим не сподобалося, що троє заїжджих почуваються як вдома.

Словесна перепалка переросла у шарпанину. Та сили виявилися нерівними. Вишнівецьких було більше, тож, аби налякати їх, 22-річний житель Манево вийняв з кишені ніж. Кинувся на одного з опонентів і полоснув лезом по спині.

Пораненого студента забрала карета швидкої допомоги, а підозрюваному довелося давати пояснення місцевим правоохоронцям, що оперативно прибули на місце скоєння злочину.

Ніж, яким було завдано тілесне ушкодження неповнолітньому, міліціонери вилучили та відправили на експертизу. Висновків слідчі чекають і щодо стану алкогольного сп’яніння учасників конфлікту, і щодо тяжкості отриманих потерпілими поранень. Допоки розпочато кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У прямому ефірі на ...
Наступна новина: Чернігів: Ялинка міського ...

КОМЕНТАРІ